Telefón Kontakt Poloha Poloha

NOVINKA 100 ročný rodinný dom v Radošovciach

45 000 €

01.08.2024 | Domy a vily - Rodinný dom | Radošovce

Úžitková plocha: 60 m2

Zastavaná plocha: 72 m2

Plocha pozemku: 263 m2

Informácie o nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 100 ročný rodinný dom vhodný ako víkendový domček s rozlohou 72 m² a pozemkom o výmere 273 m². Dom sa nachádza v krásnom prostredí dedinky Radošovce, 12 km od Senice a ... km od Skalice. Postavený je v kombinácii kameňa, nepálenej a pálenej tehly so sedlovou strechou pokrytou škridlou a pôvodnými drevenými oknami. Domček je v pôvodnom stave a vyžaduje si rekonštrukciu. Pozostáva z dvoch izieb, kúpeľne, chodby a predsiene. Na pozemku sa nachádza  letná kuchyňa - náradovňa. Pozemok je slnečný, oplotený, ideálny na relax a oddych. Na pozemku je tiež nová brána s možnosťou vstupu aj autom. Inžinierske siete na pozemku: studňa, plyn.

V cene je zahrnutý kompletný právny a hypotekárny servis, katastrálne poplatky, prepis bytu aj energií, odovzdanie nehnuteľnosti. Pre viac informácií a obhliadku ma prosím kontaktujte na čísle 0948-514-960, alebo mailom l.pestova@hestiareal.sk

Typ: Predaj

Úžitková plocha: 60 m2

Cena vrátane energií: Nie

Druh: Rodinný dom

Zastavaná plocha: 72 m2

Stav: pôvodný stav

Plocha pozemku: 263 m2


Lokalita: Radošovce

Počet WC: 1

Podpivničený: Áno

Internet: nie

Vodovod: nie je

Plyn: na pozemku

Kanalizácia: nie je


Okná: Pôvodné okná

Vlastníctvo: osobné

Energetický certifikát: Nemá

El. napätie 230V: Nie

El. napätie 400V: Nie

Radošovce Navigovať
https://maps.app.goo.gl/KDcebrV4onoyXT1w7

Kontakt

Máte záujem o kúpu nehnuteľnosti?
Napíšte nám alebo kontaktujte makléra.

    Vaše osobné údaje spracúvame za účelom vybavenia Vašej správy alebo dopytu v rámci predzmluvných vzťahov, ak nás kontaktujete so záujmom o naše služby (kúpa alebo predaj konkrétnej nehnuteľnosti) alebo na základe nášho oprávneného záujmu v prípade, ak nás kontaktujete v mene právnickej osoby alebo s inou požiadavkou alebo otázkou. Viac informácií nájdete v Zásadách ochrany osobných údajov.

    Prihláste sa na odber noviniek zo
    sveta realít